Chorizo cular ibérico - saláma z iberského prasaťa mini 180G
Kód: 10474Podrobný popis
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať
Sušením mäsa sa prirodzená chuť mäsa zachová v oveľa väčšej intenzite ako pri tepelnej úprave. Preto možno povedať, že chuť choriza je oveľa komplexnejšia a plnšia ako chuť paprikových klobás, ktoré sa nevytvárajú sušením, ale napríklad údením.
Zloženie: Bravčové mäso a bravčová masť z Pyrenejského polostrova, soľ, cukor, konzervačné látky (E-252 a E-250), cesnak, paprika, laktózasójové a mliečne bielkoviny, stabilizátor (E-450), antioxidant (E-316), korenie, farbivo (E-120).
Nutričné informácie na 100 g výrobkov: Energetická hodnota 1794 KJ/429 Kcal Tuky (g) 32,8, nasýtené tuky (g) 14,2 Sacharidy (g) 5,6 Cukry (g) 3,5 Bielkoviny (g) 23,4 Soľ (g) 3,2.
Skladovanie a konzumácia:
Chorizo pri teplote do 30 ºC.
Pred konzumáciou sa odporúča najprv otvoriť balenie a nechať chorizo odpočívať aspoň 20 minútpri izbovej teplote, aby sa mohli plne rozvinúť všetky chute a vône.
Ak je to možné, nakrájajte ho na čo najtenšie plátky.Ak sa stane, že ho nezjete celý naraz, uložte ho do chladničky a spotrebujte ideálne do 48 hodín.
Uvedená cena je za 1 kus s hmotnosťou 160 až 180 gramov a je konečná.
Máte radi chorizo? Potom určite musíte pozrieť sem.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.