Ovčí syr s takou krémovou konzistenciou, že sa dá jesť lyžičkou? Túto syrovú dobrotu musíte vyskúšať! Syr je vylepšený lahodnými papričkami Piquillo, ktoré sa do zmesi pridávajú...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Krém z kozieho syra a paradajkovej paštéty je skvelá kombinácia. Dulce de tomate alebo sladká paradajková paštéta je typické španielske...
Lahodný krém z ovčieho syra a paradajok s mierne pikantnou chuťou je ideálny na hrianky, bagety. Na bagetu odporúčame dať olivový olej, smotanu a zelené olivy bez kôstky. Skvelá...
Torta del Casar sa vyrába z nepasterizovaného ovčieho mlieka. Proces výroby syra prebieha pri teplote 28-32 °C počas 50 až 80 minút. Vďaka tomu zostáva syr vo vnútri tekutý, čo...
TIP: Výborne chutí s olivovým olejom na opečenom chlebe, toaste alebo bagete. Teplý kúsok chleba je v tomto prípade viac ako žiaduci. Chuť syra s paradajkovou marmeládou viac...
TIP: Výborne chutí s olivovým olejom na opečenom chlebe, toaste alebo bagete. Teplý kúsok chleba je v tomto prípade viac ako žiaduci. Chuť syra s paradajkovou marmeládou viac...
Kód: 10972
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.