Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Pekáč LOMO a rokfort je lahodná zmes španielskej údeniny a polotvrdého plesňového syra z ovčieho mlieka. Táto kombinácia vytvára neodolateľnú...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta s hrozienkami a sladkým vínom sherry je klasická španielska pochúťka, ktorá by nemala chýbať na žiadnej tapade alebo tapas...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberský šunkový krém, to je ďalší spôsob, ako ochutnať sušenú šunku jamon iberico. Skvelý, ľahko roztierateľný krém, ktorý si môžete...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta je španielska klasika v oblasti cestovín. Rokfort je polotvrdý plesňový syr z ovčieho mlieka s výraznou pikantnou chuťou....
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Perdiz del Monte (Alectoris rufa) je vták, ktorého domovom sú hory Pyrenejského polostrova. V Španielsku je veľmi obľúbený, preto sa z neho...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Pate Iberico v kombinácii s vyhlásenou čerešňou z údolia Jerte. Valle de Jerte je údolie v regióne Extremadura, ktorého...
Ochutnajte obľúbenú iberskú paštétu s netradičnou kombináciou fíg. Uvidíte, že vás príjemne prekvapí!
Najlepšie chutí s čerstvou bagetkou, ako natretá na toustu alebo na...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta s hrozienkami a sladkým vínom sherry je klasická španielska pochúťka, ktorá by nemala chýbať na žiadnej tapade alebo tapas...
Iberská paštéta z čierneho iberského prasaťa v kombinácii s kúskami údenej šunky je paté iberico con virutas de jamon.
Túto skvelú pochúťku si môžete vychutnať v kombinácii s...
Mohlo by vás zaujímať:
Sobrasada je surová údená klobása z Baleárskych ostrovov, ktorá sa vyrába z mletého bravčového mäsa, papriky, soli a ďalších korenín. Ponúkame ju aj ako...
Vychutnajte si ideálnu kombináciu iberskej paštéty z čiernych ošípaných a čerešní z údolia Jerte v Extramadure. Valle de Jerte je známe údolie s krásnymi riekami a čerešňovými...
Máte radi sušenú šunku jamon iberico? Vyskúšajte aj Iberskú šunku na krém. Chutí výborne, ľahko sa rozotiera a môžete si ho vychutnať aj samostatne s picos alebo možno na bagete...