Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Základom tejto skvelej sardinkovej paštéty sú čerstvo ulovené sardinky (Sardina pilchardus)
Náš tip:
V kombinácii...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Základom tejto skvelej sardinkovej paštéty sú čerstvo ulovené sardinky (Sardina pilchardus) V kombinácii s paradajkami má jemne pikantnú...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Sanča je dôležitá hospodárska ryba. V kuchyni je známa ako pochúťka pod názvom sardely. V Španielsku sa často stretnete s názvom...
Mohlo by vás zaujímať:
Udená lososová placka. Skvelá s bagetou, toastom alebo len s pikošom. Odporúčame s bielym vínom alebo šumivým vínom Cava.
Chcete vedieť:
Pizzu z...
Mohlo by vás zaujímať:
Na začiatok gastronomického zážitku stačí chrumkavá bageta alebo toast.
Je dobré to vedieť:
Potešenie z vychutnávania tejto skvelej paštéty...
Mohlo by vás zaujímať:
Testoviny z údeného lososa v šumivom víne Cava. Skvelé s bagetou, toastom alebo len tak s pikoškou. Odporúčame s bielym vínom alebo šumivým vínom...
Mohlo by vás zaujímať:
Na začiatok gastronomického zážitku stačí chrumkavá bageta alebo toast.
Dobré vedieť:
Potešenie z vychutnávania tejto skvelej paštéty...
Mohlo by vás zaujímať:
Udená lososová placka. Skvelá s bagetou, toastom alebo len s pikošom. Odporúčame s bielym vínom alebo šumivým vínom Cava.
Chcete vedieť:
Špagety z...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Sanča je dôležitá hospodárska ryba. V kuchyni je známa ako pochúťka pod názvom sardely. V Španielsku sa často stretnete s názvom...
Je dobré vedieť:
Brandade je emulzia vyrobená zo slanej tresky, olivového oleja a zvyčajne zemiakov. Konzumuje sa v zime s chlebom alebo zemiakmi. Vo francúzskej kulinárskej...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Milujete vy alebo vaši blízki morské plody? Potom určite musíte vyskúšať kombináciu so smotanovým syrom. Mušle zapekané...