Klobásy
Iberský špek pochádza väčšinou zo Španielska zo vzácneho plemena iberských ošípaných. Je to tepelne neupravený mäsový výrobok. Používa sa v teplej aj studenej kuchyni....
Chorizo je tradičná španielska klobása, ktorá je známa svojou charakteristickou a výraznou korenistou chuťou, ktorú spôsobuje údená paprika. Neoddeliteľnou súčasťou choriza je...
Všetko obľúbené chorizoje jedným z tradičných sušených salámzo Španielska a Portugalska. Jej hlavnými zložkami sú mleté bravčové mäso, mletá paprika a cesnak. Pikantnosť choriza...
Salchichon je fermentovaná španielska saláma z bravčového mäsa. Táto jemná saláma obsahuje zrnká čierneho korenia a tie jej dodávajú takú typickú chuť. Na výrobu salchichonu sa...
Samozrejme, tu je preložený a upravený text v slovenčine: Všetko, čo by vás mohlo zaujímať: Pancetta (taliansky pancetta) je druh slaniny vyrábaný z bravčového bôčika....
Ochutnajte pravé španielske údeniny od Salchichonu, bravčového chrbta Lomo až po toľko obľúbené Chorizo. Všetky salámy sme ešte pred zaradením do ponuky sami vyskúšali, a tak vieme, že si na nich pochutná nejeden maškrtný jazýček. Využijete ich ako v teplej kuchyni pri varení, tak v tej studenej vo forme tapas. Už viete, ktorú z dobrôt ochutnáte?