LOMO BELLOTA IBÉRICO 100% IBERICO 55G

Kód: 10620
Neohodnotené
€8,20
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
6.11.2024

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

Lomo je španielska špecialita, je to kus chudého mäsa od kosti, teda sušená bravčová panenka. Celé kusy Lomo sa vykostia a potom zrejú v prírodnom čreve minimálne dva mesiace.

Je to chudé a šťavnaté sušené mäso, ktoré poteší jazyk každého labužníka.   

Používa sa v studenej kuchyni vo forme tapas spolu so syrmi, olivami, picos. Výborne sa hodí k červeným vínam.

Toto LOMO sa vyrába z plemena Duroc. Ide o špeciálne červené plemeno ošípaných pôvodom z USA, ktoré sa od bežných bielych ošípaných líši chuťou mäsa. Mäso je šťavnatejšie a má intenzívnejšiu chuť. Plemeno Duroc sa často kríži s iberskou ošípanou.

Dôležité je vedieť:  

Vďaka intenzívnej chuti by sa lomo malo krájať na čo najtenšie plátky.  Plátky podávajte vždy pri izbovej teplote.  

Lomo je vákuovo balené a môžete ho skladovať v chladničke alebo v teplotne stabilnej špajze. Odporúčame lomo vybrať z vákua aspoň dve hodiny pred konzumáciou.

.

Toto LOMO je vyrobené z iberského prasaťa, ktoré je kŕmené žaluďmi. 

 

 

Detailné informácie

Podrobný popis

LOMO DE BELLOTA 100% IBÉRICO

certifikované spoločnosťou  Traza&Control Ibérica S.L.

 VÝŽIVOVÉ HODNOTY (NA 100 g výrobku)

Výživové hodnoty1478 KJ/ 354 kcal. Tuk (g) 23,6. Nasýtené tuky (g) 9,2. Sacharidy (g) <1. Cukry (g) <1. Bielkoviny (g) 34,3. Soľ (g) 3,5.

Ako skladovať? 

Najlepšie skladovať na chladnom a suchom mieste, teplota by nemala presiahnuť 30 st.

Spotreba. Ak je to možné, krájajte na čo najjemnejšie a najtenšie plátky. V prípade, že výrobok nemôžete skonzumovať naraz, uchovávajte ho v chladničke a spotrebujte ideálne do 48 hodín.  

Dodatočné parametre

Kategória: Klobásy
Záruka: 1 rok

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: