Lomo sušená bravčová panenka nakrájaná na plátky 45G

Kód: 10641
Neohodnotené
Značka: Palcarsa
€2,53
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
6.11.2024

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

Lomo je španielska špecialita, je to kus chudého mäsa od kosti, teda sušená bravčová panenka. Celé kusy Lomo sa vykostia a potom zrejú v prírodnom čreve minimálne dva mesiace.

Je to chudé a šťavnaté sušené mäso, ktoré poteší jazyk každého labužníka.   

Používa sa v studenej kuchyni vo forme tapas spolu so syrmi, olivami, picos. Výborne sa hodí k červeným vínam.

Toto LOMO sa vyrába z plemena Duroc. Ide o špeciálne červené plemeno ošípaných pôvodom z USA, ktoré sa od bežných bielych ošípaných líši chuťou mäsa. Mäso je šťavnatejšie a má intenzívnejšiu chuť. Plemeno Duroc sa často kríži s iberskou ošípanou.

Dôležité je vedieť:  

Vďaka intenzívnej chuti by sa lomo malo krájať na čo najtenšie plátky. Plátky vždy podávajte pri izbovej teplote.  

Lomo je vákuovo balené a môžete ho skladovať v chladničke alebo v teplotne stabilnej špajzi.  Odporúčame vybrať lomo z vákua aspoň dve hodiny vopred pred konzumáciou.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Podrobný opis výrobku

Masový výrobok nevarený  

Ako skladovať?  

Skladujte na chladnom a suchom mieste, teplota by nemala presiahnuť 30 st.

Spotreba. Ak je to možné, krájajte na čo najjemnejšie a najtenšie plátky. V prípade, že výrobok nemôžete skonzumovať naraz, uchovávajte ho v chladničke a spotrebujte ideálne do 48 hodín.  

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: