Marinovaná sušená vepřová krkovice DUROC kousky cca 180G

Kód: 10617
Neohodnotené
€5,49
SKLADEM

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

Cabezada de lomo je marinovaná sušená bravčová krkovička, ktorá zreje minimálne dva mesiace. Na rozdiel od Lomo Curado, teda karé, je viac prerastená tukom, čo jej dodáva šťavnatosť.

Je to chudé a šťavnaté sušené mäso, ktoré poteší jazyk každého gurmána.

Využitie v studenej kuchyni vo forme tapas spolu so syrmi, olivami, picos. Výborne sa hodí k červeným vínam.

Je dobré vedieť:

Vzhľadom na intenzívnu chuť je potrebné krájať lomo na čo najtenšie plátky. Plátky vždy podávajte pri izbovej teplote.

Táto krkovička je vyrobená z plemena Duroc, čo je špeciálne červené plemeno prasaťa pôvodom z USA, ktoré sa od bežného bieleho prasaťa líši chuťou mäsa.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: Bravčová krkovička, soľ, cukor, laktóza, sušená paprika, korenie, E452 – Polyfosforečnany, antioxidant E301 a konzervanty E250 a E252. Minimálna doba zrenia: 2 mesiace.

Výživové údaje na 100 g produktu: Energetická hodnota 1269 KJ/304 Kcal, Tuky (g) 19,6, Nasýtené tuky (g) 7,8, Sacharidy (g) 1, Cukry (g) 0,3, Bielkoviny (g) 31,4, Soľ (g) 4,2.

Ako skladovať?

Ideálne uchovávať na chladnom a suchom mieste, kde teplota nepresiahne 30 °C.

Konzumácia: Pred konzumáciou odporúčame otvoriť obal a nechať výrobok aspoň 20 minút pri izbovej teplote, aby sa rozvinula jeho vôňa a chuť. Ak je to možné, krájajte na čo najjemnejšie a najtenšie plátky. Pokiaľ výrobok nespotrebujete naraz, uchovávajte ho v chladničke a skonzumujte ideálne do 48 hodín.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: