Marinované sušené kúsky bravčovej krkovičky cca 180G

Kód: 10472
Neohodnotené
€5,71
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
6.11.2024

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

Cabezada de lomo je marinovaná sušená bravčová krkovička, ktorá zreje najmenej dva mesiace. V porovnaní s Lomo Curado, t. j. chrbtom, je mastnejšia, a teda šťavnatejšia.

Je to chudé a šťavnaté sušené mäso, ktoré poteší jazyk každého gurmána.  

Používa sa v studenej kuchyni vo forme tapas spolu so syrmi, olivami, picos. Výborne sa hodí k červeným vínam.

Táto krkovička sa vyrába z  bieleho prasaťa.

Je dobré vedieť:  

Vzhľadom na intenzívnu chuť je potrebné lomo krájať na čo najtenšie plátky. Plátky podávajte vždy pri izbovej teplote.  

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: bravčová krkovička, soľ, paprika, cesnak, konzervačné látky E250 a E252, škrobový cukor, antioxidant E-301.

Nutričné informácie na 100 g výrobku: (g) Energetická hodnota 113 KJ/386Kcal Tuky (g) 207, nasýtené tuky (g) 6,7 Sacharidy (g) <1 Cukry (g) <1 Bielkoviny (g) 50 Soľ (g) 3,6.

Ako skladovať

Skladujte na chladnom a suchom mieste, teplota by nemala presiahnuť 30 st.   

Konzumácia: Pred konzumáciou sa odporúča otvoriť obal a nechať výrobok pri izbovej teplote aspoň 20 minút, aby sa rozvinula vôňa a chuť. Ak je to možné, nakrájajte ho na čo najjemnejšie a najtenšie plátky. V prípade, že výrobok nemôžete skonzumovať hneď, uchovávajte ho v chladničke a spotrebujte ideálne do 48 hodín.  

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: