Morcon Extra Iberico-saláma z iberského prasaťa mini 180G

Kód: 10728
Neohodnotené
€7,31
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
6.11.2024

Ochutnajte kvalitnú klobásu z najlepšieho mäsa. Morcon iberico sa vyrába z iberských ošípaných a je veľmi podobná chorizo.Odlišuje sa však od neho tým, že je menej mastná. Okrem rozdielu v menšom množstve tuku pochádza aj z iného regiónu. Zatiaľ čo chorizo je národná pochúťka, morcon je špeciálna pochúťka z regiónov Extremadura a Andalúzia. 

Má dlhšie obdobie zrenia, ktoré trvá najmenej tri týždne, a plní sa do hrubého čreva. 

Dobré vedieť

V gastronómii sa používa podobne ako chorizo. Vo svojej studenej verzii je preto skvelý na vychutnanie ako tapas a je ideálnou ingredienciou aj na varenie v kuchyni. Jeho výrazná chuť ozvláštni každý recept. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko, čo by ste mohli chcieť vedieť

Szloženie: Bezmäsité bravčové mäso z Pyrenejského polostrova, paprika, soľ, cesnak, laktóza, detróza, sójové a mliečne bielkoviny. Emulgátor E450 konzervačné látky (E-252 a E-250), dextróza a antioxidant (E-316).Farbivo E120

Nutričné informácie na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1794KJ/429Kcal. Tuk (g) 32,8. Nasýtené tuky (g) 14,2. Sacharidy (g) 5,6. Cukry (g) 3,5. Bielkoviny (g) 23,4. Soľ (g) 3,2

 

Skladovanie a konzumácia

Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote do 30 ºC.

Pred konzumáciou odporúčame otvoriť obal a nechať výrobok odpočívať pri izbovej teplote aspoň 20 minút. To umožní rozvinúť všetky vône a chute. Snažte sa klobásu nakrájať na čo najtenšie plátky, aby sa ešte viac zvýraznila jej skvelá chuť. 

Ak sa stane, že klobásu nezjete hneď po otvorení, uchovávajte ju v chladničke a skonzumujte ju ideálne v priebehu nasledujúcich 48 hodín.  

Uvedená cena je za 1 kus s hmotnosťou približne 160 - 180 gramov a je konečná.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: