Nakladaná panceta Mallo 250G

Kód: 10734
Neohodnotené
€6,41 –19 %
pro panceta1
€6,41 –19 % €5,16
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
6.11.2024
 

Samozrejme, tu je preložený a upravený text v slovenčine:


Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:

Pancetta (taliansky pancetta) je druh slaniny vyrábaný z bravčového bôčika. Hlavný rozdiel medzi pancettou a bežnou slaninou (v angličtine bacon) spočíva v spôsobe spracovania a dochucovania. Pancetta je zvyčajne sušená a korenená zmesou bylín, zatiaľ čo slanina býva často údená.

Zaujíma vás, ako sa pancetta servíruje? Najlepšie nakrájaná na jemné a tenké plátky, často vo forme tapas. Môžete ju však využiť aj pri varení v kuchyni – ideálne nakrájanú na kocky.

TIP: Ak hľadáte zvláštny spôsob úpravy, odporúčame ju vyskúšať grilovanú – skvele sa osvedčila!

Náš tip:

Chuť, ktorá nemôže chýbať v tradičných jedlách.

Pancetta  je ideálna na prípravu jedál zo strukovín. Ak ju skombinujete so 100% prírodným chorizom, získate dokonalý chuťový tandem.

Dodávame v balení obsahujúcom 200 g kúsky pancetty.

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko, čo vás môže zaujímať

Zloženie:  Bravčová slanina, soľ, konzervačné látky E 252 a E 250.

Nutričné informáciena 100 g výrobku: Slanina, slanina, slanina, slanina: Energetická hodnota 2276KJ/556Kcal Tuky(g) 54,6, nasýtené tuky(g) 22,4  Sacharidy (g) 1,2 Cukry (g) 0,8 Bielkoviny (g) 15,1 Soľ (g) 3,8.

Skladovanie.

Spotreba: Pred konzumáciou odporúčame otvoriť balenie a nechať ho aspoň 20 minút pri izbovej teplote, aby sa vôňa a chuť krásne rozvinuli. Ak sa stane, že ho nestihnete spracovať celý naraz, vložte ho do chladničky a skonzumujte najlepšie do 48 hodín.

Uvedená cena je za 1 kus s hmotnosťou približne 250 g a je konečná.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: