Picos bezlepkový 20g

Kód: 10615
Neohodnotené
€0,90
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
6.11.2024

Picos je tradičné španielske trvanlivé sušené pečivo, ktoré sa kombinuje so syrom, sušenou šunkou, klobásami, olivami alebo paštétami. 

 

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:

Názov picos pochádza z tvaru pečiva, ktorý pripomína picos - hory (napríklad picos de Europa). Je to váš geniálny priateľ v domácnosti, pretože s picos vás nikdy neprekvapí návšteva a žiadne pečivo. Picos sa skvele hodia k paštéte (ideálne je nabrať paštétu picos) skvelou kombináciou je napichnúť na picos olivu. Okolo picos obtočte kúsok údenej šunky a len tak si zahryznite a nechajte sa unášať skvelou kombináciou chrumkavých picos a údenej šunky. 

Môžete ich pokojne jesť samotné alebo namočené v olivovom oleji. Ich genialita spočíva v tom, že ich máte vždy po ruke, bez ohľadu na to, aká je nočná hodina. Obando gurmánskej rodinnej firmy Picos sa vyrábajú podľa dlhoročnej rodinnej receptúry, a preto sú také krásne chrumkavé. Bez preháňania možno povedať, že ide o jedny z najlepších španielskych picos.  

Detailné informácie

Podrobný popis

Picos bezlepkový sušený chlieb - Zloženie: kukuričný škrob, voda, ryžová múka, panenský olivový olej 3%, rastlinná vláknina, kvasnice, soľ, cukor, zahusťovadlo (guarová guma, hydroxypropylmetylcelulóza),  aktivátory (difosforečnan disodný, uhličitany sodné). Krajina pôvodu Španielsko. Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Nutričné hodnoty na 100g. Energetická hodnota: 404 Kcal/1708KJ. Sacharidy: 86 g , z toho cukry: 0,6 g,  bielkoviny: 2,3 g.  soľ: 2 g.

Skladovanie a trvanlivosť:

Ano, správne skladovanie pizze je veľmi dôležité, aby si zachovala svoju chrumkavosť a chuť. Ideálna teplota na skladovanie pizze je do 30 stupňov Celzia. Je dôležité, aby picos neboli vystavené vlhkosti, pretože by mohli stratiť svoju chrumkavosť a štruktúru. Za týchto podmienok má picos trvanlivosť 6 mesiacov.

Importér:

Picos je možné skladovať v chladničke, ktorá je súčasťou balenia.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: