Všetky naše delikatesy majú minimálnu trvanlivosť do roku 2025, takže sú ideálne ako vianočný darček. Upozorňujeme, že momentálne máme vysoké vyťaženie, a dodacia lehota sa môže predĺžiť. Ak potrebujete objednané produkty skôr ako na Vianoce, prosím, kontaktujte nás.
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Základom tejto skvelej sardinkovej paštéty sú čerstvo ulovené sardinky (Sardina pilchardus)
Náš tip:
V kombinácii...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Základom tejto skvelej sardinkovej paštéty sú čerstvo ulovené sardinky (Sardina pilchardus) V kombinácii s paradajkami má jemne pikantnú...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Sanča je dôležitá hospodárska ryba. V kuchyni je známa ako pochúťka pod názvom sardely. V Španielsku sa často stretnete s názvom...
Mohlo by vás zaujímať:
Udená lososová placka. Skvelá s bagetou, toastom alebo len s pikošom. Odporúčame s bielym vínom alebo šumivým vínom Cava.
Chcete vedieť:
Pizzu z...
Mohlo by vás zaujímať:
Na začiatok gastronomického zážitku stačí chrumkavá bageta alebo toast.
Je dobré to vedieť:
Potešenie z vychutnávania tejto skvelej paštéty...
Mohlo by vás zaujímať:
Na začiatok gastronomického zážitku stačí chrumkavá bageta alebo toast.
Dobré vedieť:
Potešenie z vychutnávania tejto skvelej paštéty...
Mohlo by vás zaujímať:
Udená lososová placka. Skvelá s bagetou, toastom alebo len s pikošom. Odporúčame s bielym vínom alebo šumivým vínom Cava.
Chcete vedieť:
Špagety z...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Sanča je dôležitá hospodárska ryba. V kuchyni je známa ako pochúťka pod názvom sardely. V Španielsku sa často stretnete s názvom...
Je dobré vedieť:
Brandade je emulzia vyrobená zo slanej tresky, olivového oleja a zvyčajne zemiakov. Konzumuje sa v zime s chlebom alebo zemiakmi. Vo francúzskej kulinárskej...
Kúsky tuniaka s chilli a soľou.
Táto chutná zmes kúskov tuniaka je ideálna ako príloha k prvým chodom s rybím mäsom. Jej lahodná chuť sa výborne dopĺňa s cherry paradajkami....
Kód: 10936
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.