Všetky naše delikatesy majú minimálnu trvanlivosť do roku 2025, takže sú ideálne ako vianočný darček. Upozorňujeme, že momentálne máme vysoké vyťaženie, a dodacia lehota sa môže predĺžiť. Ak potrebujete objednané produkty skôr ako na Vianoce, prosím, kontaktujte nás.

Salchichon Cular Ibérico - mini saláma z iberského prasaťa 180G

Kód: 10473
Neohodnotené
€7,06
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
9.1.2025

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

Salchichon je fermentovaná španielska saláma z bravčového mäsa. Táto jemná saláma obsahuje zrnká čierneho korenia, ktoré jej dodávajú typickú chuť. Salchichon iberico sa vyrába z mäsa čiernych iberských polodivokých ošípaných. Tuk týchto zvierat obsahuje nenasýtené mastné kyseliny a odborníci na výživu ho prirovnávajú k olivovému oleju.

 

Pozor:  Salchicon je veľmi typická španielska klobása. Na rozdiel od choriza sa hodí skôr do studených jedál, ako sú tapas. Najjednoduchšou, ale skvelou kombináciou je bageta, olivový olej a salchicón. Dobre sa hodí ku kvalitným syrom. Z vín odporúčame intenzívnejšie vína, ktoré prešli aspoň ročným zrením v dubových sudoch, ako napríklad crapula

.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie:Môže obsahovať stopy laktózy.  Bravčové mäso, soľ, regulátor kyslosti E327 a E262, antioxidant E331 a E316, dextróza, korenie, konzervačná látka E252, zvýrazňovač chuti E621, prírodná mrvenička. Výrobok neobsahuje GLUTÉN

Energetické hodnoty na 100G 1622 kJ / 390 kcal Tuk: Sacharidy: 2,4 g , z toho cukry: 1,75 ,  Bielkoviny: 27,7 g. 4 ,7 g.

Ako skladovať? 

Vyžaduje sa skladovanie na chladnom a suchom mieste, teplota by nemala presiahnuť 30 st.   

Spotreba: Pred konzumáciou sa odporúča otvoriť obal a nechať výrobok pri izbovej teplote aspoň 20 minút, aby sa rozvinula vôňa a chuť. Ak je to možné, nakrájajte ho na čo najjemnejšie a najtenšie plátky. V prípade, že výrobok nemôžete skonzumovať hneď, uchovávajte ho v chladničke a spotrebujte ideálne do 48 hodín.  

Uvedená cena je za 1 kus s hmotnosťou približne 160-190 g. Cena je konečná

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: