Všetky naše delikatesy majú minimálnu trvanlivosť do roku 2025, takže sú ideálne ako vianočný darček. Upozorňujeme, že momentálne máme vysoké vyťaženie, a dodacia lehota sa môže predĺžiť. Ak potrebujete objednané produkty skôr ako na Vianoce, prosím, kontaktujte nás.

Salchichon cular z bieleho prasaťa - mini 180G

Kód: 10814
Novinka
Neohodnotené
€4,98
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
9.1.2025

Salchichon je fermentovaná španielska saláma z bravčového mäsa. Táto jemná saláma obsahuje zrnká čierneho korenia a tie jej dodávajú takú typickú chuť. Na výrobu salchichonu sa používa biele plemeno.

Jedná sa o typickú španielsku klobásuna rozdiel od choriza sa hodí skôr do studenej kuchyne - výborne sa hodí napríklad na tapas. 

TIP: Dokonale chutná, hoci jednoduchá, ale úplne skvelá kombinácia: bageta, olivový olej a salchichon. Rozhodne však nič nepokazíte ani kvalitnými syrmi. 

Ak máte radi vína, vyberte si tie intenzívnejšie, ktoré prešli aspoň ročným zrením v dubových sudoch. A naše tajné odporúčanie?" Crapula

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

Sklad:Bravčové mäso a soľ, regulátor kyslosti E327 a E262, antioxidant E331 a E316, dextróza, korenie, konzervačná látka E252, zvýrazňovač chuti E621, prírodná mrvenička. 

Môže obsahovať stopy laktózy. Ide o výrobok, ktorý neobsahuje lepidlá.

Energetické hodnoty na 100 G: 1622 KJ / 390 kcal Tuky: 30 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11,54 Sacharidy: 2,4 g , z toho cukry: 1,75 ,   Bielkoviny: 27,7 g. Soľ: 4,7 g.

Skladovanie a konzumácia:

Salchichon je najlepšie skladovať na chladnom a suchom mieste, kde by teplota nemala presiahnuť 30 ºC.

Pred konzumáciou sa odporúča otvoriť balenie a nechať salámu odpočívať pri izbovej teplote aspoň 20 minút, aby sa plne rozvinula jej vôňa a chuť. 

Keď je to možné, krájajte ju na čo najtenšie plátky. Ak sa stane, že ho nezjete na jedno posedenie, uložte ho do chladničky a spotrebujte ideálne do 48 hodín. 

Uvedená cena je za 1 kus s hmotnosťou približne 160 až 190 gramov a je konečná.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: