Všetko, čo by vás mohlo zaujímať
Tuk čiernych iberských polodivokých ošípaných obsahuje nenasýtené mastné kyseliny a je výživovými odborníkmi prirovnávaný k olivovému oleju.
Zloženie: Mäso a tuk z bravčového mäsa Cruzado Duroc, Mäso a tuk z iberského bravčového mäsa, soľ, dextrín, dextróza, cukor, bielkovina z bravčového mäsa, emulgátory (E-4501, E-450lii, E-4511, E-4521, E-45211), antioxidanty (E-331, E-301), zmes korenia, farbivá (E-120), konzervanty (E-252, E-250), zvýrazňovače chuti (E-627, E-631).
Energetické hodnoty na 100 g: 1622 kJ / 390 kcal, Tuky: 30 g, z toho nasýtené 11,54 g, Sacharidy: 2,4 g, z toho cukry: 1,75 g, Bielkoviny: 27,7 g, Soľ: 4,7 g.
Skladovanie a konzumácia:
Uchovávajte ho na chladnom a suchom mieste pri teplotách do 30 ºC.
Pred konzumáciou odporúčame otvoriť obal a nechať výrobok aspoň 20 minút pri izbovej teplote, aby sa rozvinuli vône a chute. Ak by ste ho celý naraz nezjedli, uložte ho do chladničky a spotrebujte ideálne do 48 hodín.