Salchicon Duroc Maestrazgo 250G

Kód: 10705
Neohodnotené
€7,21
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
6.11.2024

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

Salchichón je fermentovaný španielsky salám vyrobený z bravčového mäsa. Tento jemný salám obsahuje guľôčky čierneho korenia, ktoré mu dodávajú typickú chuť. Salám je vyrobený z plemena Duroc – špeciálneho červeného plemena prasaťa pôvodom z USA, ktoré sa od bežného bieleho prasaťa líši chuťou mäsa.

Je dobré vedieť: Salchichón je veľmi typická španielska údenina. Na rozdiel od chorizo sa viac hodí do studenej kuchyne, napríklad na tapas. Najjednoduchšia, ale výborná kombinácia je bageta, olivový olej a salchichón. Skvele sa snúbi s kvalitnými syrmi. Z vín odporúčame skôr intenzívnejšie vína, ktoré zreli aspoň rok v dubovom sude, napríklad crápula.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: Bravčové mäso, dextróza, sójový proteín, regulátor kyslosti E327, antioxidanty E331 a E316, zvýrazňovač chuti E621, konzervanty E252 a E262, farbivo E120.

Výživové údaje na 100 g produktu: Energetická hodnota 1679 KJ/401,2 Kcal, Tuky (g) 29,65, Nasýtené tuky (g) 11,38, Sacharidy (g) 1,5, Cukry (g) 1,1, Bielkoviny (g) 32,75, Soľ (g) 3,91.

Ako skladovať?

Ideálne uchovávať na chladnom a suchom mieste, kde teplota neprekročí 30 °C.

Konzumácia: Pred konzumáciou odporúčame otvoriť obal a nechať výrobok aspoň 20 minút pri izbovej teplote, aby sa rozvinula jeho vôňa a chuť. Ak je to možné, krájajte na čo najjemnejšie a najtenšie plátky. Ak výrobok nespotrebujete naraz, uchovávajte ho v chladničke a skonzumujte ideálne do 48 hodín.

Uvedená cena je za 1 ks o hmotnosti cca 160-190 g. Cena je konečná.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: