Sobrasada de Mallorca 250g

Kód: 10746
Novinka
Neohodnotené
€6,24
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
6.11.2024

Sobrasada je surová, údená klobása z Baleárskych ostrovov, ktorá je vyrobená z mletého bravčového mäsa, papriky a soli a ďalšieho korenia. Pochádza z plemena Duroc. A ako si ju vychutnáte najlepšie? Rozhodne ako tapas spolu s vínom alebo pivom.

Má mäkšiu štruktúru ako napríklad chorizo, takže sa dá buď nakrájať na hrubšie plátky ako salámka, alebo na tenšie a natierať na bagetku.

Náš TIP: Absolútne skvelá je zapekaný v bagete potrenej olivovým olejom a preloženej plátkom kozieho syra.

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

Zloženie: Bravčové mäso a bravčový bôčik, mletá paprika, soľ, rastlinná bielkovina, korenie, antioxidanty E331 a E316, cukor, emulgátory E451 a E452, dextróza, zvýrazňovač chuti E621, konzervant E252, prírodné črievko. Môže obsahovať stopy laktózy, je bezlepková.

Výživové údaje na 100 g produktu: Energetická hodnota 2606KJ/632Kcal, Tuky (g) 65,1, Nasýtené tuky (g) 24,3, Sacharidy (g) 1,65, Cukry (g) 0,8, Bielkoviny (g) 9,95, Soľ (g) 2,48.

Ako klobásku skladovať?

Ideálne ju uchovávajte na chladnom a suchom mieste, kde teplota neprekročí 10 stupňov Celzia.

Konzumácia: Pred konzumáciou odporúčame otvoriť obal a nechať klobásku aspoň 20 minút pri izbovej teplote, aby sa rozvinula jej vôňa a chuť. Ak je to možné, krájajte ju na čo najjemnejšie a najtenšie plátky. Pokiaľ ju nespotrebujete naraz, vložte ju do chladničky a zjedzte najlepšie do 48 hodín.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: