Všetky naše delikatesy majú minimálnu trvanlivosť do roku 2025, takže sú ideálne ako vianočný darček. Upozorňujeme, že momentálne máme vysoké vyťaženie, a dodacia lehota sa môže predĺžiť. Ak potrebujete objednané produkty skôr ako na Vianoce, prosím, kontaktujte nás.

Torta del Casar - krémový ovčí syr cca 600G

Kód: 10540
Neohodnotené
€29,95
SKLADEM

Torta del Casar je ovčí syr s krémovou konzistenciou, výraznou vôňou a chuťou. 

Torta del Casar je syr s chráneným označením pôvodu, ktorý sa vyrába v španielskej autonómnej oblasti Extremadura. Tento syr sa začal vyrábať v obci Casar de Cáceres, odkiaľ pochádza aj jeho názov (Torta de Casar, t. j. "torta z Casaru").

Torta del Casar sa vyrába z nepasterizovaného ovčieho mlieka. Proces výroby syra prebieha pri teplote 28 - 32 °C počas 50 až 80 minút. Vďaka tomu zostáva syr vo vnútri tekutý, čo je jeho hlavnou charakteristikou. Syr zreje najmenej 60 dní, má valcovitý tvar a predáva sa v kusoch od 200 do 1100 gramov.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

 Odporúčame jesť ako predjedlo alebo dezert, s bagetou alebo toastom a olivovým olejom. Krásne sa kombinuje so suchým červeným vínom alebo pohárom španielskeho sektu Cava. 

Torta del Casar musí mať pred konzumáciou izbovú teplotu, aby sa zachovala jej krémová konzistencia. Vrchná časť syra sa odreže (pri dlhšom skladovaní môže poslúžiť ako pokrievka) a vnútorná krémová časť sa natrie na pečivo alebo sa do syra namáčajú kúsky pečiva ako pri fondue.

Skladovanie:

Sýr Cascarta Cascarta sa nakrája na plátky, ktoré sa nakrájajú na plátky, a na plátky, ktoré sa namáčajú do pečiva. Energetická hodnota: 352 Kcal/1474 KJ. Tuky: 30,10, z toho nasýtené: 22,.15g. 0 ,8g , z toho cukry: 0,6g, Bielkoviny: 20,4g. Soľ: 1,23 g.

Hmotnosť vrátane obalu cca 600 g. Cena je uvedená za kus a je konečná. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: