Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Španielska paprika najvyššej kvality.
Vynikajúca na dochutenie rôznych jedál: dusených pokrmov, klobás, mäsa, dusenej zeleniny.
Je dobré vedieť:
Špecifikáciou španielskej papriky je, že sa údi v špeciálnych "búdkach" 10 až 15 dní. Toto špeciálne šetrné a pomalé sušenie zabezpečuje, že obsah karotenoidov (prirodzených antioxidantov) v paprike sa zachová alebo dokonca zvýši. Je dôležité zdôrazniť, že to, čo robí španielske klobásy a najmä chorizo autentickými, je pimentón de la Vera.
Detailné informácie
Podrobný príbeh jedného zo zázrakov španielskej gastronómie nájdete na here:
Ingredients: Capiscum annum
Krajina pôvodu Španielsko
Skladovanie: Na chladnom a suchom mieste, zabráňte navlhnutiu výrobku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Nastavenie