Výberové balenie španielskych syrov 3x30g

Kód: 10510
Tip
Neohodnotené
Značka: Huerta Dehesa
€6,45
Vypredané

Torta del Casar sa vyrába z nepasterizovaného ovčieho mlieka.Celý proces výroby syra prebieha pri teplote 28 až 32 °C počas 50 až 80 minút, a práve vďaka tomu zostáva sýr vo vnútri tekutý.Sýr zreje najmenej 60 dní. 

Náš TIP: Odporúčame ho konzumovať ako zákusok alebo možno ako dezert, v kombinácii s bagetou a olivovým olejom chutí výborne. Dobre sa hodí k suchýmčerveným vínam alebo s pohárom španielskeho Sekt Cava 

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko, čo by vás mohlo zaujímať

Zloženie:

Torta: Sýr , taviace soli (E 331-E 452), konzervačná látka (E 202) a prírodné farbivo (E 150d).

Kozí:Sýr (22% kozí syr), voda, krém, taviace soli E331-E452, konzervačná látka E202.

 

Ďalšie vynikajúce španielske syry máme zde. Vybrať si môžete z kozích syrov, ovčích syrov a ich mixov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: