Dani
Dobré vedieť:
Špeciálna zmes korenia na španielsku paellu. Je vhodná aj na dochutenie ryžových jedál a rizota.
Kód: 10908
Sardinky sa vyznačujú charakteristickou a intenzívnou chuťou a jemnou a šťavnatou štruktúrou.
Pri rybích konzervách s názvom "Sardinky" je dôležité poznamenať...
Kód: 10488
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Pri rybích konzervách s názvom "Sardinky" je dôležité všimnúť si jeden malý, ale podstatný detail, a tým je druh ryby. Iba druh sardinka...
Kód: 10583
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Kód: 10672
Tip
Dani sardinky sú lahodné originálne sardinky priamo z rodinnej konzervárne v Galícii v Španielsku. Majú výraznú a intenzívnu chuť a jasnú, chutnú a šťavnatú štruktúru. ...
Kód: 10426
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
V prípade rybích konzerv, ktoré nesú názov "Sardinky", je dôležité všimnúť si jeden malý, ale dôležitý detail, a tým je druh ryby. Iba druh...
Kód: 10584
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Makrela je najviac cenená modrá ryba pre svoju chuť a konzistenciu mäsa. Marinuje sa v domácej paradajkovej omáčke s olejom, korením a soľou,...
Kód: 10579
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Makrela je najviac cenená modrá ryba pre svoju chuť a konzistenciu mäsa. Makrela v slnečnicovom oleji si zachováva správnu konzistenciu mäsa...
Kód: 10578
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Makrela je najviac cenená modrá ryba pre svoju chuť a konzistenciu mäsa. Marinovaná v tradičnej marináde z prírodných surovín
Tradičná...
Kód: 10580
Ochutnajte najkvalitnejšie kalamáre marinované v pikantnej omáčke, ktorá zvýrazňuje ich skvelú chuť.Mäso je nielen chutné, ale aj veľmi jemné a rozplýva sa priamo na jazyku....
Kód: 10585
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Kalamáre najvyššej kvality marinované vo vlastnej šťave, tzv. atrament. Ich chutné mäso sa vyznačuje veľmi jemnou štruktúrou, ktorá sa...
Kód: 10489
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Ako už názov napovedá, ide o tradičný recept zo severného Španielska, konkrétne z Baskicka. Ide o skvelú kombináciu atlantickej tresky a...
Kód: 10487
Stránka 1 z 4 -
41 položiek celkom