La Bella Angiolina
Kód: 10878
Najtradičnejšia z dlhých ligúrskych cestovín, takmer vždy ochutená pestom, je vynikajúca aj s paradajkovými omáčkami. Vyskúšajte ju s omáčkou z mäkkýšov a cuketou...
Kód: 10879
Novinka
Predstavujeme najklasickejšie ligúrske korenie.A kto je víťaz? Samozrejme pesto. V súlade s tradičnou receptúrou západnej Ligúrie pripravujeme denne janovské pesto kombináciou...
Kód: 10826
Ligurské červené pesto, Chutný variant klasického pesta. Hlavnou zložkou sú paradajky, ku ktorým pridávame ostatné zložky tradičného pesta. V kuchyni je vhodné na...
Kód: 10880
Opis produktu
CHILLI PAPRIKOVÉ ŠÍPKY A KRÉM
Pikantná chuťchilli papričiek
Kód: 10883
Zvyčajne sa riedi smotanou alebo mliekom. Tento recept sa dobre kombinuje s paradajkami, aby sa vytvorila rýchla a chutná omáčka.Chuť je mierne pikantná vďaka pridaniu čili k...
Kód: 10882
Jedná sa o krém vyrobený z pálivých papričiek a extra panenského olivového oleja. Odporúča sa používať ako prísada do akýchkoľvek prípravkov, omáčok, dusených jedál, na...
Kód: 10881
Novinka
Truffle Creamje dokonalou pochúťkou pre najnáročnejšie chuťové bunky.Vyrába sa len z originálnych ingrediencií, ktoré zachovávajú to najlepšie z hľuzovkovej chuti a zároveň sú...
Kód: 10827
Novinka
Vyskúšajte exkluzívne olivy, ktoré sa pripravujú podľa starobylého receptu. Olivy sa najprv na 40 dní uložia do vody a potom do slaného nálevu spolu s bylinkami, ako je...
Kód: 10828
Novinka
Vyskúšajte klasickú, jednoduchú, ale dokonalú taliansku paradajkovú omáčku! Je skvelá na špagety.
Tuňák dodá cestovinám skvelú chuť a zároveň sú krásne jemné. A príprava...
Kód: 10832
Novinka
Milujete paradajky?V tom prípade sú pre vás tieto sušené a ručne spracované paradajkyz Talianska ideálnou voľbou! Môžete ich použiť do teplých aj studených jedál. A v kombinácii...
Kód: 10829
Ančovičkové filety v olivovom oleji.
Ančovičkové filety sú ideálne na bruschetty s maslom alebo smotanovým syrom ako chutné predjedlo alebo ako prísada do ľahkých...
Kód: 10876
Stránka 1 z 2 -
15 položiek celkom